top of page

Parterapi i København Q&A

Hvordan finder man den rigtige parterapeut i København?

At finde en kvalificeret parterapeut i København kan virke uoverskueligt for mange. Her er et par gode råd:
 

Lav research på nettet. Der er mange som tilbyder parterapi i København, så det kan være en hjælp at lave noget research på nettet før man bestemmer sig. Her er hvad i skal lede efter:

Tjek Parterapeutens uddannelse og kvalifikationer. Mange terapeuter tilbyder parterapi i København, men det er ikke alle som er kvalificeret eller uddannet til at kunne hjælpe par i krise, eller lige netop jeres behov (Læs om vores uddannelse og erfaring her).
 

Find en anbefalet parterapeut. Prøv at søge efter klientudtalelser, og find ud af hvad andre par har oplevet hos parterapeuten. (Læs klientudtalelser her).
 

Prøv 2-3 forskellige parterapeuter før i bestemmer jer. Det er rigtig vigtigt at der er en god kemi mellem jer og parterapeuten. Mange parterapeuter tilbyder en gratis intro samtale. (Book gratis intro-samtale her)

Hvor meget koster parterapi i København?

Parterapi i København kan være dyrt, så det er en fordel at se sig godt omkring og tjekke markedet, så man finder den rette parterapeut til at hjælpe med jeres udfordringer. Nogle parterapeuter i København tilbyder rabatordninger hvis man køber pakker. (Se aktuelle tilbud og rabatter her).

Kan man få tilskud til parterapi i København?

Der er rigtig mange som søger parterapi i København med tilskud. Desværre er Københavns kommune ikke lige så gode til at give tilskud til parterapi, som en del andre kommuner i landet. Man kan altid kontakte sin sagsbehandler og spørge om mulighederne. Nogle kommuner i Københavnsområdet tilbyder gratis familieterapi.

Hvor finder man billig eller gratis parterapi i København?

Hos os tilbyder vi nogle gange fordelagtige rabatter og tilskud til par i krise som søger parterapi i København, men ikke har råd til at betale. (F.eks. Studerende, arbejdsløse mm). Hvis du har brug for parterapi med rabat kan du kontakte os og eventuelt medbringe dokumentation på jeres aktuelle økonomiske forhold. (Kontakt os her).  

bottom of page