top of page

Undervisning, foredrag og workshops

      Mads og Elisabeth har undervist, og lavet foredrag og workshops i  en lang række lande i både Europa, Sydamerika samt i USA. De har sammen undervist og afholdt seminarer, kurser og workshops indenfor temaer som parforhold og ægteskab, familie dynamik, seksualitet samt personlig og åndelig udvikling. 

     Mads og Elisabeth er certificerede kursusledere fra Gottman institute og tilbyder bl.a.
 

EN HYLDEST TIL KÆRLIGHEDEN

Tema aften på 2 timer for par.

Baseret på forskning fra Gottman instituttet.

Læs mere

CROSS CULTURAL COUPLES

En evening for the many people who have found love in a foreign country.

 

Læs mere

BABY-KLAR? – Tilbud til nye familier.

     Et evidensbaseret program for nye forældre udviklet af John Gottman. Prgrammet har haft en stor fremgang og succes i USA, Norge, Tyskland og en lang række andre lande. Forskning på tværs af lande og kulturskel, viser, at ca. 2/3 af par inden for tre år efter fødslen af ​​en baby, vil opleve et betydeligt fald i kvaliteten af parforholdet og en dramatisk stigning i konflikter i hjemmet. Et stigende antal sundheds centre og private organisationer rundt omkring i verden,  hjælper med at løse dette problem ved at tilbyde familie forberedelses programmet BABY-KLAR? (Oprindeligt ”Bringing Baby Home”)

Læs mere om kurset BABY KLAR

7 PRINCIPPER som får ægteskabet til at fungere - tilbud til par.

      Baseret på mere end 40 års forskning, har parret John og Julie Gottman fundet frem til 7 principper som tilsammen giver et succesfuldt ægteskab og styrker et livslangt intimt og tilfredsstillende parforhold. De 7 principper er kernen i parrets livslange og prisbelønnede forskning i parforholdets dynamikker. Principperne baserer sig på deres videnskabelige projekt som, i samarbejde med University of Washington, har fulgt over 3000 par i over 20 år. Forskningen gør op med mange myter og fordomme omkring ægteskabets dynamikker og parterapi og når til nogle ofte uventede konklusioner. (myter og parforhold- kommer snart)

Læs mere om kurset  7 principper

Deltager, 7 principles

Endnu en af jeres dejlige workshops til at berige vores ægeskab”

Deltager, workshop for par

De workshops for par som Mads og Elisabeth har arrangeret, har været meget berigende og har gen-opfriskende for vores relation som par med kerneprincipper som vi er kommet til at elske. 

 

Deltager, 7 principles, NC

Jeres praktiske eksempler fra jeres egne liv var meget relevante og berigende. de går det lettere at relaterer principper til vores eget liv og ægteskab.  Øvelsen: "drømme og kerneværdier" var formidabel godt lavet"

Steve Brown,  Pastor, Ecuador

Mads, in spite of language difficulties, was able to deliver teaching and workshops that impacted the community here in Quito, due to their depth and his energy". 

Delatager Workshop for par

Var vild med jeres rollespil omkring et meget vigtigt emne”.  

bottom of page