top of page

Guided Frihedsbøn og Meditation

Hvad?
En guided spirituel rejse på ca. 75-90 min. Kom i kontakt med noget større i dig selv og i det spirituelle/guddomelige.
 

Hvordan?
Du bliver guided i ca 1- 1,5 time til at søge dybt i din sjæl efter både de ting som holder dig fængslet i uønskede mønstre og tanker – samt i de ting som kan sætte dig fri.

 • Udgangspunktet er altid dig –her og nu. Du vælger selv hvad du ønsker hjælp med.
   

 • Ingen spørgsmål og svar bliver givet dig undtagen de spørgsmål og svar du selv finder frem til i din frihedsbøn og meditation.
   

 • Der bliver taget udgangspunkt i et kristent/åndeligt livssyn, men du er fri til selv at definere det spirituelle/guddommelige i din egen forståelse og kontekst.
  *

 • Det vigtigste er at du er åben til at connecte med det spirituelle/guddommelige, samt søge visdom og vejledning i din sjæls dybder og vove dig ud hvor du måske sjældent har gået.
   

For hvem?
Kan være en god førstehjælp for mennesker som føler sig fanget i destruktive tanke- og handlemønstre, som føler sig tynget og fængslet af mørket i dem selv. Gratis tilbud ved behandling af afhængighed.
 

Af hvem?
Mads Fredskilde er trænet i at udføre denne bøn og meditation og der kan til tider være andre tilstede som assistenter eller som selv er i ”lære” eller under uddannelse i lignende behandling.
 

Hvad kan jeg forvente?
Indsigt, dybde, forståelse, forbindelse med det guddommelige, guidance, fordybelse ro, afklaring  og frigørelse– er nogle af de ting som mennesker får ud af denne tid.
 

Du kan desuden forvente 100% fortrolighed og en tryg, afslappet, rolig, fordybende, anerkendende og respektfuld stemning.

bottom of page