top of page

Q&A Utroskab

Herunder kan du se nogle spørgsmål som typisk stilles i forbindelse med utroskab og affærer. 

Kan et parforhold overleve utroskab?

Selvom det kan føles uoverkommeligt og uhelbredeligt når man står midt i stormen, så er det muligt at finde hjælp til at komme videre med en professionel terapeut. Vores erfaring er at langt de fleste som starter i terapi hos os efter utroskab, kommer videre, får helet sårene og finder kærligheden tilbage. En af de vigtige faktorer i at komme videre, er at få kvalificeret hjælp fra en terapeut som er uddannet til at hjælpe par med at hele sår efter utroskab. 

Hvor lang tid tager det at komme sig efter utroskab?

Tiden heler alle sår ... siger man, men det passer sjældent ved utroskab. Mange par kommer for at få behandling efter utroskab, årevis efter det er blevet opdaget, og er stadig meget berørt. Tilliden er fortsat ikke tilstede og skænderierne er fortsat igennem årene. 

Med den rette behandling kan det dog gå hurtigere end de fleste tror. 

Hvad gør utroskab ved en? 

Der er blevet forsket i årevis i utroskab og følgevirkningerne, både for parforholdet og for parterne involveret. Værst går det selvfølgelig ud over den forrådte part, som ofte er blevet traumatiseret, ikke blot ved opdagelsen af en affære, men også af de løgne og det bedrag som ofte følger med. 

På engelsk hedder tilstanden betrayal trauma og der er påvist en lang række af både fysiske og psykiske symptomer som typisk er tilknyttet denne lidelse. 

Hvad koster det at få behandling efter utroskab

VI tilbyder en pakke på 4 behandlinger ved utroskab, som er nok i langt de fleste tilfælde. Forløbet er intensivt og fokuseret på at bygge tillid og hele sår efter utroskab og baseret på Gottman metoden. Mads Fredskilde er specialiseret i at behandle utroskab og har taget en specialiseret uddannelse hos Gottman Instituttet, baseret på forskning og resultater hos tusindevis af par. 

bottom of page