top of page

Gottman parterapi er baseret på 40 års forskning i parforhold af alle slags, og er et af verdens største forskningsprojekter, hvor flere tusinde par er fulgt igennem årtier. John Gottman bliver regnet blandt de mest anerkendte par- og familie terapeuter i verden. Læs mere om John Gottman terapi her: https://www.gottman.com/about/john-julie-gottman

Par som er interesserede i parterapi, tilbydes en dybdegående forundersøgelse af parforholdets dynamikker, styrker og svagheder. Dernæst udarbejdes der en terapi plan, for de områder som parret ønsker at styrke. Planen inkluderer temaer, behandlingsmetoder, hjemmearbejde samt tid og økonomi. Det er det enkelte par som sammen med terapeuten træffer beslutningen om hvilke temaer der skal behandles (Læse mere her). 

Mads Fredskilde har erfaring med at hjælpe parforhold med problemer som blandt andet:

  • utroskab. - læs mere om vores tilbud i forbindelse her: (parterapi og utroskab)

  • afhængighed (inklusiv sex og pornoafhængighed. -læse mere her)

  • skænderier og vrede

  • dårlig kommunikation

  • depression og/eller angst hos den ene eller begge parter.

  • manglede intimitet og sex

Læs klient-udtalelser Her
 

     Intro samtale. Den terapeutiske relation er vigtig både for os som terapeuter og for de par som søger terapi. Terapi er første og fremmest et samarbejde mellem terapeut og par og der kræves stor tillid i denne relation for at fremgang kan finde sted. Derfor tilbydes den første session til en reduceret pris for interesserede par. Formålet med første session er at danne en forståelse for de udfordringer parret står i, samt at beskrive hvordan vi kan tilbyde vores hjælp som terapeuter. Efter denne første session kan parret frit vælge om de ønsker at fortsætte i terapi.  (Læs mere her)

John Gottman giver tip til at genopbygge tillid

John Gottman - Om at reparere, når skaden er sket

Læse mere om Gottman parterapi her: https://www.gottman.com/about/john-julie-gottman

bottom of page